Rreth nesh

Këshilltari më i madh i hoteleve në botë

HotelsChecking.com i ndihmon udhëtarët dhe hotelierët të gjejnë njëri-tjetrin me informacione të përditësuara nga hotelierët dhe komente nga mysafirët që kanë qenë në çdo hotel. HotelsChecking.Com gjithashtu i ndihmon udhëtarët të gjejnë krahasimet më të mira të çmimeve të hoteleve nga faqet e rezervimit të hoteleve në botë me oferta në kohë reale me një kërkim të shpejtë dhe të lehtë. HotelsChecking.Com zotëron mbi 12 faqe interneti rreth 240.000 hotele në mbarë botën si www.all-hoteliers.com. Të gjitha këto faqe interneti përditësohen me informacione, komente dhe fotografi të përditshme nga hotelierët dhe udhëtarët në mbarë botën. Ne jemi një ekip profesionist i specializuar në teknologjinë e fuqishme të medias dhe i përkushtuar ndaj reklamimit të hoteleve në mbarë botën. Që nga viti 2012, ne kemi ndërtuar faqen më të madhe të këshilltarëve të hoteleve në botë. Ne punuam shumë për të zhvilluar faqen e internetit më të njohur për mbi 240.000 hotele në mbi 200 vende ku hotelierët mund të menaxhojnë dhe të kenë akses në panelin e tyre të administrimit dhe të fusin ose përditësojnë drejtpërdrejt informacionin unik të hotelit të tyre. HotelsChecking.Com flet 46 gjuhë nëpërmjet përkthimit automatik dhe 120 monedhave. HotelsChecking.Com ka mbi 100 milionë vizitorë çdo vit ku udhëtarët mund të shkëmbejnë pyetjet e tyre në lidhje me hotelet ku ata planifikojnë të qëndrojnë dhe me informacione të përditësuara ditore nga pronarët e hoteleve. Softueri ynë i ndihmon udhëtarët të gjejnë ofertat më të mira të hoteleve dhe krahasimet e çmimeve nga mbi 32 faqe interneti për rezervime hotelesh, në mënyrë që ata të mund të bëjnë zgjedhjen e tyre më të mirë.